DoelgroepenWebsite

Vanuit BalSports worden er allerlei diensten aangeboden voor verschillende doelgroepen/leeftijden. Denk bij een dienst bijvoorbeeld aan een clinic, een jeugdprogramma, een bedrijfsuitje en nog veel meer. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken is er per doelgroep een aparte pagina waaronder te vinden is wat voor activiteiten/programma's er gedraaid (kunnen) worden en aan wat voor prijs dan gedacht zou moeten worden. Wilt u meer weten over een bepaalde doelgroep klik dan op de desbetreffende doelgroep waarover u meer wil weten en u word doorverwezen naar de pagina. 

De doelgroepen zijn de volgende:

 

Prijsindicatie idee

Om alvast een idee te geven van wat er qua prijs verwacht kan worden bij een dienst is dat er bij elke dienst reiskosten in rekening gebracht worden, deze kosten worden met het uurtarief verrekent. Dit kan een bedrag per kilometer zijn of een vast afgesproken prijs. Daarnaast heeft elk programma een vast bedrag dat in zijn geheel in rekening gebracht wordt per factuur. 
Is het programma in samenwerking met bijvoorbeeld een vereniging dan kan het op een andere wijze verwerkt worden maar blijft de prijs voor het programma hetzelfde.