golden3

De doelgroep

Onder de doelgroep senioren valt iedereen die 55 jaar en ouder is. Wel is het per activiteit verschillend of deze vanaf 55 jaar en ouder is of vanaf 65 jaar en ouder.

Doordat niet iedere senior al met pensioen is wil het niet zeggen dat de activiteiten een vast tijdstip hebben waarop deze gedraaid gaan worden. Wel wordt er zoveel mogelijk geprobeerd om de activiteiten in de ochtenden te laten draaien om juist wel de gepensioneerde mensen te bereiken. Daarnaast draait een activiteit voor de senioren vooral om het sociale aspect. Na de les is het altijd mogelijk en vooral de bedoeling dat er gezellig een kop koffie (of thee) gedronken gaat worden en daarbij hoort natuurlijk iets lekkers.

De activiteiten zijn er juist opgericht om op een leuke en gezellige wijze actief bezig te zijn. De lessen zijn voor sportieve spelletjes die gespeeld gaan worden en dus op ieders niveau gedaan kunnen worden, je hoeft nergens per se aan te voldoen qua niveau om mee te mogen of kunnen doen aan de activiteit.

De activiteiten

BalSports3

 

 

 

 

 

Prijsindicatie